Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Шахтарську обговорили актуальні питання розвитку фізичної культури та спорту

Заступник Шахтарського міського голови Світлана Сологуб провела засідання міської громадської колегії з оперативного вирішення актуальних питань розвитку фізичної культури та спорту.

Згідно порядку денного, було розглянуто пропозиції по реалізації Плану заходів щодо виконання комплексної програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області на 2013-2017 роки», питання щодо участі в інвестиційних проектах, ознайомлення зі змінами Положення про надання категорій спортивним школам, підведення підсумків міського етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя», проведення міських спортивно-масових заходів та участь спортсменів міста у спортивних змаганнях різних рівнів.

За підсумками засідання членами колегії було прийнято рішення щодо підтримки  спортивних клубів, а також ветеранів спорту міста з метою забезпечення їх участі в IX спортивних іграх ветеранів спорту Донецької області. Також федераціям спорту надано доручення розглянути питання щодо оздоровлення дітей та молоді протягом поточного року в рамках комплексної програми «Оздоровлення та відпочинок дітей  Шахтарська на 2014-2017 роки».

 
28.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах