Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Марина Погорелова та Євген Нехаєв – чемпіони світу з дзюдо в командному заліку

На чемпіонаті світу з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху, що відбувся з 27 по 30 жовтня у французькому місті Версаль, у складі збірної України виступили три представника Донецької області з Маріуполя.

Заслужений майстер спорту України Марина Погорелова здобула «золото» в командному заліку разом із ще 5 українками (Анна Шостак, Катерина Авдєєва, Катерина Шепелюк, Валерія Колеснікова, Оксана Кравченко), а також стала бронзовою призеркою в індивідуальних змаганнях жінок вагової категорії до 78 кг.

Майстер спорту України Євген Нехаєв посів перше місце у командному заліку в складі чоловічої збірної (внесок у перемогу разом із Євгеном зробили Дмитро Шеретов, Андрій Пензій, Лука Нетяга, Володимир Маклаков, Артем Фандєєв).

У індивідуальній першості серед чоловіків Євген Нехаєв, як і ще один майстер спорту України з Донеччини Владислав Рощенков, посіли сьомі місця – у вагових категоріях до 81 кг і до 60 кг відповідно.

Відзначимо, що всього в чемпіонаті світу взяли участь 164 дзюдоїсти (105 чоловіків та 59 жінок) з 26 країн світу, серед яких кращою виявилась команда України з 7 золотими та 7 бронзовими нагородами.

 
 
01.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах