Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні важкоатлети Донецької області – переможці та призери чемпіонату України на Закарпатті

Спортсмени Донеччини відзначилися низкою нагород на чемпіонаті України-2021 з важкої атлетики серед спортсменів ДЮСШ, СДЮШОР та закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю, що відбувся з 18 по 23 жовтня в селі Поляна Закарпатської області.

У командному протоколі серед спеціалізованих закладів Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки став першим із загальною сумою 1566,5 очок, а серед СДЮШОР третє місце посіла Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з важкої атлетики, маючи результат 1013 очок.

В особистому заліку важкоатлети Донеччини здобули 8 медалей у сумі двоборства, що складається за підсумками виступів у двох вправах – ривку та поштовху. Загалом, рахуючи і «малі» нагороди за окремі вправи, в активі Донецької області 24 нагороди.

Спортсменам нашого регіону підкорилися всі сходинки п’єдесталу пошани у ваговій категорії 81 кг серед чоловіків: на першу із сумою двоборства 270 кг піднявся Данило Чиняков (Бахмут/Білозерське, ДОСФКСП ім. С.Бубки/ОСДЮСШОР), на другу з результатом 264 кг – Кирило Пригода (ДОСФКСП ім. С.Бубки), на третю з результатом 257 кг – Андрій Боровський (Білозерське, ОСДЮСШОР/Школа вищої спортивної майстерності). Окрім цього, четвертим із сумою двоборства 255 кг тут став Ярослав Тимченко (Краматорськ, ОСДЮСШОР), який при цьому виборов мале «золото» у поштовху (147 кг).

Володарі «срібла» серед дівчат: у ваговій категорії 55 кг із сумою двоборства 132 кг – Вероніка Гончарова (Бахмут/Білозерське, ДОСФКСП ім. С.Бубки/ОСДЮСШОР), у ваговій категорії +87 кг – Дар’я Кулік (Бахмут/Маріуполь, ДОСФКСП ім. С.Бубки/ОСДЮСШОР).

Окрім цього, бронзовими призерами серед юнаків стали: у ваговій категорії 73 кг з результатом 250 кг – Гліб Березін (Білозерське, ОСДЮСШОР/ШВСМ), у ваговій категорії 102 кг з результатом 247 кг – Іван Горобець (Маріуполь, ОСДЮСШОР/ШВСМ), у ваговій категорії +109 кг з результатом 256 кг – Максим Незнаєв (Бахмут/Лиман, ДОСФКСП ім. С.Бубки/ОСДЮСШОР).

Серед тих, хто опинився поза п’єдесталом пошани за сумою двоборства, малі нагороди в окремих вправах здобули: «бронзу» у поштовху з результатом 108 кг у ваговій категорії 61 кг – Павло Сохін (Волноваха, ОСДЮСШОР), «бронзу» у ривку з результатом 111 кг у ваговій категорії 73 кг – Олександр Савчук (Бахмут, ДОСФКСП ім. С.Бубки), «бронзу» у поштовху з результатом 143 кг у ваговій категорії +109 кг – Владислав Голованов (Бахмут/Білозерське, ДОСФКСП ім. С.Бубки/ОСДЮСШОР).

Тренерами важкоатлетів Донецької області, які стали володарями медалей чемпіонату України на Закарпатті, є Ігор Обухов, Володимир Жога, В’ячеслав Жульков, Денис Задрановський, Сергій Аленін, Віктор Романчук, Віталій Шведов, Віталій Данильченко, Євген Рокочий, Анатолій Баранов, Сергій Жалов, Сергій Колоколов.

 
 
26.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах