Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецькі спортсмени завоювали 20 медалей на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед інвалідів з порушенням зору

З 15 по 17 березня в Рівному пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням зору.

У скарбничці Донецької області, яку представляли вісім спортсменів, опинилося відразу 20 медалей різного ґатунку: 9 золотих, 7 срібних, 4 бронзових.

Володимир Драний став дворазовим чемпіоном з жиму лежачи і триборства, Юрій Романюк завоював 3 золоті медалі та одну срібну. Василиса Козирєва – 2 золотих і одну срібну. Володимир Шаульський посів І та ІІ місця. Олена Мазурова стала дворазовим срібним призером. Євген Бабенко завоював 2 срібні та одну бронзову медалі. Наталія Григор’єва стала кращою в жимі лежачи та третьою в триборстві, а Валентина Григор’єва стала дворазовим бронзовим призером і виконала норматив кандидата у майстри спорту України.

Спортсмени тренуються на базі Слов'янської загальноосвітньої школи-інтернату для сліпих та слабозорих дітей під керівництвом тренерів-викладачів Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Олексія Позднухова і Заслуженого тренера України Ігоря Котлярова.

Вітаємо спортсменів з заслуженою перемогою. Вони зуміли довести всім, що немає тих речей, які не змогла би досягти людина завдяки своїй силі волі і цілеспрямованості. Наші пауерліфтери – приклад для юних спортсменів-інвалідів, уособлення духу і мужності, змогли стати в черговий раз кращими в Україні!

 
19.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах