Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Софія Рубан і Констянтин Власенко претендують на нагороди чемпіонату Європи з футзалу

З 21 по 24 жовтня на спортивному майданчику «Боско-Aрена» міста Львів відбулись матчі основного раунду жіночого чемпіонату Європи з футзалу-2022 серед національних збірних команд. 
 
У Львові чотири національні збірні команди – Україна, Бельгія, Фінляндія, Чехія – змагались в одноколовому турнірі за єдину путівку до Фіналу чотирьох Євро-2022. 
 
Донецьку область у національній команді під орудою Олега Шайтанова представили другий тренер команди Констянтин Власенко та гравчиня Софія Рубан. 
 
Збірна України перемогла команди Чехії (5:4), Бельгії (7:0), Фінляндії (4:1) і набрала максимум очок. Посівши перше місце в групі 3, наша збірна здобула право зіграти у Фіналі чотирьох Євро-2022, який відбудеться 24-27 березня 2022 року. 
 
Країну-господарку буде визначено шляхом жеребкування серед команд, які увійшли до Фіналу чотирьох. Це Іспанія, Португалія, Україна, Росія.
 
Приємно зазначити, що до складу національної збірної України входять Софія Рубан і Ксенія Гриценко, гравчині команди «Багіра-ДЮСШ» (м. Лиман, головний тренер – Олександр Резніков).
 
26.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах