Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дар’я-Ольга Гутаріна – бронзова призерка чемпіонату Європи з боксу серед молоді

За підсумками боксерської молодіжної першості Європи, що проходила в місті Будва (Чорногорія) з 15 по 23 жовтня, одну нагороду здобула представниця Донецької області в складі збірної України.

18-річна спортсменка Школи вищої спортивної майстерності Дар’я-Ольга Гутаріна з Маріуполя у ваговій категорії 52 кг серед жінок стала бронзовою призеркою. У першому поєдинку вона одноголосним рішенням суддів (5:0) перемогла Аревік Дохолян з Вірменії, а в півфіналі поступилася майбутній чемпіонці Валерії Ліньковій з Росії (1:4). Тренерами боксерки є Антон Коссе та Андрій Музика.

Ще один спортсмен ШВСМ Донеччини, 17-річний Максим Рудик з Маріуполя у ваговій категорії 51 кг серед чоловіків, на жаль, не потрапив на п’єдестал пошани. Вихованець тренерів Валерія Черенкова та Володимира Рудика спочатку виграв у Фаріда Хрейша з Ізраїлю (5:0), а потім за вихід у фінал роздільним рішенням суддів (2:3) поступився Руслану Пірову з Росії.

Додамо, що всього чемпіонат Європи з боксу-2021 серед молоді зібрав 339 представників 38 країн (серед них 226 учасників у чоловічому турнірі, 113 – у жіночому). У активі збірної команди України в складі 25 спортсменів – 14 медалей різного ґатунку (3 золотих, 4 срібних і 7 бронзових).

 
 
 
23.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах