Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донеччини здобули повний комплект медалей турніру пам’яті Леоніда Гайріяна

За підсумками міжнародних змагань з греко-римської боротьби пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Гайріяна, що відбулися 20 жовтня в Києві, спортсмени Донецької області з міста Краматорськ стали володарями трьох нагород різного ґатунку.

Перемогу у ваговій категорії 77 кг святкував Іван Цибанєв, вихованець краматорської ДЮСШ №1, спортсмен ШВСМ, який був кращим за представників Київщини, Полтавщини та Харківщини (двічі).

«Срібло» у категорії 60 кг виборов Артем Іскендеров, вихованець краматорської ДЮСШ №1, спортсмен ШВСМ, який довів свою перевагу над суперниками з Києва (двічі) та Полтавської області, а у фіналі поступився борцю з Тернопільщини.

На третю сходинку п’єдесталу пошани в категорії 87 кг піднявся Гамбар Алієв, спортсмен ДЮСШ №1 міста Краматорськ. Він поступився представнику Києва та виграв у суперника з Полтавщини.

Відзначимо, що учасниками престижного турніру були юніори 2002-2004 років народження з України, Литви та Естонії, які визначали кращих у 10 вагових категоріях (55, 60, 63, 67, 72, 77, 82, 87, 97, 130 кг).

 
 
23.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах