Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули повний комплект нагород чемпіонату України зі стрибків у воду

На чемпіонаті України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В» (2002-2004 р.н. та 2005-2006 р.н.), що відбувся 11-16 жовтня в київському спорткомплексі «Ліко», спортсмени Донецької області з міста Маріуполь відзначилися медалями різного ґатунку.

«Золото» зі стрибків з вишки із результатом 372,05 балів отримав 18-річний представник Школи вищої спортивної майстерності Ілля Шабанов, який так прокоментував свій виступ: «Виявилося нелегко, хоча конкуренція і не була сильною. Взагалі я вишку не стрибаю, зібрав програму і показав все, що вмію на сьогоднішній день. До цього чемпіонату я два місяці провів у Києві на зборі, тому добре підготувався до старту, щоб показати найкращі свої стрибки. На сьогоднішній день я задоволений результатом».

Окрім цього, Ілля Шабанов став бронзовим призером у стрибках з 3-метрового трампліну (результат – 400,95 балів), четвертим у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну (у парі з представником Миколаївщини Романом Савченком) і п’ятим у стрибках з 1-метрового трампліну.

14-річна вихованка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Меотида», спортсменка ШВСМ Віолетта Мельник здобула срібну медаль зі стрибків з 1-метрового трампліну, маючи результат 295,40 балів.

За підсумками змішаних командних змагань, що були вперше проведені на таких чемпіонатах, збірна Донеччини в складі Іллі Шабанова, Віолетти Мельник та Олександри Левицької посіла третє місце.

Підготували наших спортсменів тренери Юлія Ліхачова та Юрій Артамонов.

 
 
 

Фото – Ukrainian Diving Federation

19.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах