Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спартакіада з загальної фізичної підготовки з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України серед студентів в Краматорську

13 жовтня в місті Краматорськ, на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу в парку «Ювілейний», відбулись змагання Спартакіади з загальної фізичної підготовки з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України серед студентів університетів, академій та інститутів (закладів вищої освіти ІІІ-IV рівнів акредитації) Донецької області.
 
Із вітальним словом до учасників звернулись: начальник Донецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Нестеренко та заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора.
 
У змаганнях взяли участь чотири команди: студенти Донбаської державної машинобудівної академії (ДДМА, м. Краматорськ), Донецького національного медичного університету (ДНМУ, м. Лиман), Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА, м. Краматорськ), Донбаського інституту техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ, м. Краматорськ).
 
Студенти змагались в чотирьох видах: підтягування на перекладині, стрибок в довжину з місця, згинання і розгинання рук в упорі лежачі, присідання на одній нозі.
 
Підсумки особистої першості: в підтягуванні на перекладині кращими стали Дмитро Сіваков (ДДМА) і Данило Щельгорн (ДонНАБА). Згинання і розгинання рук в упорі лежачі – Владислав Лисенко (ДДМА). Присідання на одній нозі – Єгор Саутченков (ДІТМ МНТУ). Стрибок в довжину з місця – команда ДДМА.
 
У командному заліку за підсумками всіх видів кращими стали представники Донбаської державної машинобудівної академії. Друге місце посіли студенти Донбаської національної академії будівництва і архітектури, а третє –команда Донецького національного медичного університету.
 
Команди переможців та призерів змагань нагороджені грамотами Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і медалями від управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.
 
18.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах