Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшов турнір з футболу пам’яті Олексія Суровцева

13 жовтня на стадіоні Палацу спорту міста Дружківка відбувся відкритий турнір з футболу пам’яті Олексія Суровцева серед юнаків 2009 року народження. У змаганнях взяли участь команди юнаків з Добропілля, Дружківки, Костянтинівки, Слов’янська. 
 
Олексій Вікторович Суровцев працював тренером-викладачем з футболу в дитячо-юнацькій спортивній школі Дружківської міської ради. За словами його тренера Євгена Вікторовича Крайнього, Олексій був талановитим гравцем і міг би багато чого досягти як в ігровій кар’єрі, так і в тренерській. 
 
На юнацьких змаганнях завжди вирують щирі емоції, дитячі хвилювання та спортивний азарт. Команди змагались за коловою системою. Вперше перемогу святкувала дружківська команда «Дружківець» під керівництвом тренера-викладача Олексія Пашина, друге місце посіла команда ДФК «Шахтар Добропілля», а третє місце – команда «ТОР» зі Слов’янська. 
 
Кращі гравці в складі дружківської команди отримали й особисті нагороди – грамоти та пам’ятні статуетки. У категорії «Кращий гравець» переміг капітан команди «Дружківець» Андрій Кіпчу, а кращим нападником став Дмитро Тямало.
 
Кращі команди нагороджені кубками, грамотами та медалями відповідного ґатунку. 
 
Головним організатором змагань є громадська організація «Дружківець» спільно з відділом культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради, а також Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
18.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах