Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скорбим

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації повідомляє про трагічну подію – сьогодні на 68-му році життя пішов з життя Заслужений тренер України з боксу Валерій Ілліч Комаров.

Спортивна громадськість Донецької області пам’ятає Валерія Ілліча як істинного патріота своєї справи, компетентного спеціаліста, чуйного та мудрого товариша. Його професійність, енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег.

За свою довгу трудову біографію Валерій Ілліч вніс гідний вклад в життя Донецького регіону та України в цілому та назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Найбільш відомим вихованцем Валерія Комарова є срібний призер чемпіонату світу (2001) та бронзовий призер чемпіонату Європи (2002) Віктор Перун. Саме Валерій Ілліч проводив з  майбутнім прославленим боксером перші тренування та готував до перших змагань.

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного.

 
27.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах