Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання до Дня захисників і захисниць України в Бахмуті

У першій половині жовтня в місті Бахмут відбулася низка спортивних заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України.

Розпочалася вона з міського етапу спартакіади серед юнаків допризовного віку, що проходив 1-11 жовтня. Команди загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів змагалися в таких дисциплінах: біг на 100 м, біг на 2000 м, стрибки у довжину, підтягування на перекладині.

Протягом тижня в закладах вищої освіти Бахмута провели спортивно-патріотичні змагання «Майбутні захисники», програма яких включала: конкурс капітанів «Хто швидше назве прислів’я про Батьківщину», конкурси «Історичні загадки», «Естафета з подоланням перешкод», «Гиря» (підіймання гирі 16 кг), «Підтягування у висі».

З 4 по 11 жовтня відбулися міські змагання з футболу серед учнів шкіл 2006-2008 років народження, де звання кращих у іграх за коловою системою визначали 6 команд – представники ЗОШ №№ 2, 5, 10, 12, 18, НВК №11.

Також на майданчику зі штучним покриттям НВК № 11 пройшов чемпіонат міста з міні-футболу серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл, де місця з першого по третє відповідно посіли команди ЗОШ № 18, ЗОШ № 24 та НВК № 11.

Усі змагання проведено за ініціативи міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

 
 
 
17.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах