Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Автогонщики Донеччини стартували у заключних етапах чемпіонату України з міні-ралі і національної серії з тайматтак

З 9 по 10 жовтня в Херсонській області пройшов заключний етап чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» – ралі «СКІФ-РАЛІ».

У попередній заявці Донецьку область представили 6 водіїв у класі Р6 серед 37 екіпажів з 11 областей країни і Києва. Про складність цієї траси свідчать цифри – 11 екіпажів не змогли дістатися фінішу.

Приємною новиною цього етапу став фініш усіх наших спортсменів і два подіуми: перше місце Руслана Куталовського та третє місце екіпажу Андрія Бутенка і Світлани Кальніної.

Максим Яремчук і Антон Хоменко посіли четверте місце, а Василь Кобенок став п’ятим.

З 7 по 10 жовтня у місті Полтава пройшов заключний, 5-й етап національної серії з тайматтак «UNITED TIME ATTACK SERIES». Змагання зібрали 63 спортсмени з 9 областей країни і Києва.

Донеччину представили Карен Саркісян і Роман Чуприна. За підсумками етапу Карен Саркісян у класі AWD на Audi TT RS посів п’яте місце, а Роман Чуприна у класі SUPERSPORT на Marlin став шостим.

Наступним змаганням для спортсменів буде IV етап чемпіонату України з автомобільного кросу, який проходитиме 16-17 жовтня у місті Олександрія (Кіровоградська область). Донеччину на цих змаганнях представляє Олег Пантелей у класі 8С.

 

14.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах