Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шахові баталії в Дружківці

9 жовтня в місті Дружківка, у приміщенні центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки, пройшов шаховий турнір. У заході взяли участь містяни віком від 9 до 81 року. 
 
Мозок людини – чи не єдиний орган, властивості якого до кінця не вивчено. Але доведено, що гра в шахи сприятливо впливає на людський мозок, розвиває концентрацію, логіку, пам’ять та увагу. 
 
Усіх учасників розподілили на дві вікові категорії: молодь до 25 років і дорослі. Дорослі учасники змагалися в двох групах по 9 та 10 чоловік відповідно. З групи виходили по три гравці, які набрали найбільшу кількість очок. Сталося так, що однакову кількість очок набрали троє учасників однієї групи, тож головний суддя Григорій Тарасенко призначив стикові ігри.
 
В матчі за третє місце зустрілися В’ячеслав Коцубанов і Сергій Бреєв, які зіграли три партії. Перемогу святкував більш досвідчений Сергій Бреєв. 
 
У фіналі зустрілися найсильніші суперники турніру – Іван Годунов і Олександр Горбачов. Заключні партії пройшли у напруженій боротьбі. У залі панувала абсолютна тиша, яку порушував лише шаховий годинник. Переможцем міського шахового турніру став співробітник поліції Іван Годунов. 
 
Серед молоді беззаперечним лідером став Ілля Гаранов, друге місце здобув Михайло Руднєв, а третє місце розділили Валентин Савельєв і Марк Леонтьєв. 
 
Захід проведено за ініціативи відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради спільно з Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Особлива подяка директору комунального закладу «Дружківська міська центральна бібліотека ім. Лесі Українки» Тетяні Романченко. 
 
 
13.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах