Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Challenge Fest» до Дня працівників освіти

Традиційно в жовтні в усіх регіонах країни одночасно відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Challenge Fest» серед учнів та учениць до Дня працівників освіти. 
 
Центральний захід відбувся у Рівному, де дано старт IV літній Гімназіаді України та нагороджені переможці та призери IІІ літньої Гімназіади України.
 
Метою цього заходу є популяризація фізичної культури і спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення якомога більше учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.
 
Місцем проведення свята в Донецькій області обрано спортивний майданчик закладу загальної середньої освіти № 22 міста Краматорськ. Участь в заході взяли школярі з 8 закладів загальної середньої освіти. З великим задоволенням школярі, судді та глядачі виконали руханку, яку провів майстер спорту з греко-римської боротьби Максим Сорока. Всі учасники заходу змагались в естафетах за програмою Всеукраїнських шкільних ігор «Cool Games».
 
Школярі взяли участь в семи естафетах, позмагались у влучності, швидкості та спритності. Кожна команда проявила себе якнайкраще, всі учні підтримували та вболівали одне за одного. Дітям було дуже цікаво спробувати свої сили в естафетах.
 
На церемонії нагородження почесними грамотами відзначено кращих вчителів фізичної культури. Команди, які посіли перше-третє місця, нагороджені кубками та цінними подарунками. Також всі школярі-учасники «Challenge Fest» отримали на згадку подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету в Донецькій області.
 
Організаторами заходу в Краматорську виступили: Донецьке обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету в Донецькій області.
 
 
12.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах