Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дружківка прийняла змагання з мотокросу за Кубок Донбасу

9 жовтня на трасі «Аісти» міста Дружківка відбувся Кубок Донбасу з мотоциклетного спорту. 
 
Вже четвертий рік поспіль амбіційні та відважні спортсмени з Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей збираються на трасі, аби під гуркіт моторів, долаючи безліч перешкод, на карколомній швидкості поборотися за Кубок Донбасу з мотокросу та ще раз довести, що мотоциклетний спорт – один з найдинамічніших.
 
Дружківський міський голова Володимир Григоренко привітав спортсменів та побажав усім учасникам змагань витримки, наснаги та перемоги.
 
Цього року змагання з мотокросу об’єднали на трасі людей різного віку. Шестирічний спортсмен як наймолодший і 68-річний – як найстарший отримали почесне право підняти Державний прапор України на церемонії відкриття змагань. 
 
Мотокросом у Дружківці захоплюються, і з кожним роком зацікавленість до цього виду спорту зростає. Для учасників змагань важкі підйоми, різкі спуски та круті повороти тільки в радість. А вболівальникам цікаво спостерігати за цим видовищним видом спорту. 
 
Гості заходу отримали чудовий настрій, натхнення та заряд оптимізму. Драйв і спортивний азарт передалися кожному вболівальнику.
 
За словами керівника Федерації мотоциклетного спорту Донецької області, траса цієї гонки відповідає всім вимогам Федерації мотоциклетного спорту України для проведення змагань європейського рівня.
 
12.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах