Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери таїландського стилю здобули для Донеччини «срібло» і «бронзу» Кубку України

З 3 по 8 жовтня в місті Львів пройшли фінальні змагання Кубку України з таїландського боксу Муей Тай. 250 учасників з 24 областей країни та Києва прийняв Палац спорту «Галичина».
 
Гідний виступ на всеукраїнській першості продемонстрували і борці Донеччини.
 
Артур Сімейко провів три сутички: у чвертьфіналі переміг за рішенням суддів, достроково завершив півфінал, а у фінальному двобої програв майстерному бійцю Ігорю Любченку та став «срібним» призером Кубку України у ваговій категорії до 63,5 кг.
 
Максим Решетняк у півфінальній зустрічі провів конкурентний поєдинок з представником національної збірної команди у вагової категорії до 60 кг Костянтином Трішиним, багаторазовим чемпіоном світу та Європи. Поступившись титулованому супротивнику, Максим посів третє місце турніру.
 
Рейтингових балів до командного результату додав Владислав Клеменко, який продемонстрував технічний двобій та посів 5 місце у ваговій категорії до 71 кг.
 
Тренує спортсменів Олексій Юков у спортивному клубі «Боєць» (м. Слов’янськ).
 
У той же час спортивні досягнення дорослої команди підтримали і юніори – вихованці Вадима Дубровського, тренера Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів спорту та єдиноборств. 
 
Бійці Нараян Дівакаран (14-15 років, в/к до 54 кг) і Данило Лук’янов (12-13 років, в/к до 40 кг) провели по два поєдинки та здобули «срібні» нагороди чемпіонату Львівської області з таїландського боксу Муей Тай.
 
 
12.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах