Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вчителі загальноосвітніх шкіл Слов’янська зіграли в боулінг

6 жовтня на доріжках боулінг центру «Талер» свою майстерність в збиванні кегель знову демонстрували вчителі загальноосвітніх шкіл міста Слов’янськ. Це була друга частина в рамках святкового турніру, присвяченого Дню працівників освіти України (перший «раунд» відбувся 29 вересня).

Вчителі фізичної культури – їх було найбільше, а також математики, інформатики, хімії, російської мови та практичний психолог з великим азартом позмагалися за перемогу і в загальному, і в особистому заліках.

За підсумками двох партій з 10 фреймів кращою стала команда «Соняшники» (Ольга Даукшене, В’ячеслав Мартинов, Галина Бірченко, Костянтин Соколов), яка показала результат 1102 очок. На 200 залікових пунктів менше (902) виявилося у срібних призерів – команди «Переможці» (Сергій Бочаров, Марія Новосельцева, Тетяна Степанова, Наталія Заболотна, Геннадій Гончаренко).

Третє місце з 882 набраними очками посіла команда «Квест» (Іван Бойко, Юрій Іваненко, Андрій Демидович, Сергій Горбань, Оксана Українець), а четверте з 696 очками – «Чорняві» (Ігор Башкатов, Єлизавета Олійник, Вікторія Кузнєцова, Тетяна Череватенко, Валентина Бабак).

Дуже цікава боротьба точилася за топ-3 у особистому заліку, де в підсумку спрацювала магія літери «Б». Як переможець, грамоту та спеціальний приз отримала Галіна Бірченко (Слов’янський опорний заклад загальної середньої освіти) – 270 очок. Другим став Ігор Башкатов (ЗОШ №6), на третій сходинці розташувався Сергій Бочаров (ЗОШ №5) – 265 та 241 набраних очок відповідно.

07.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах