Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні дзюдоїстки Донеччини – бронзові призерки чемпіонату України в Ужгороді

На чемпіонаті України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років, що відбувся 1-3 жовтня в місті Ужгород, дві бронзові медалі здобули спортсменки Донеччини, вихованки Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Ганна Зайцева зі Слов’янська, яку підготували тренери Дмитро Ігнатенко та Інга Бобровська, піднялася на третю сходинку п’єдесталу пошани у ваговій категорії 63 кг.

Вікторія Сотник з Лиману, вихованка тренерів Олексія Роменського та Віталія Іванисенка, стала бронзовою призеркою у ваговій категорії 52 кг, попри те, що була молодше суперниць на два роки.

Відзначимо, що чемпіонат України U-17 є одним із наймасовіших стартів у національному календарі дзюдо. У змаганнях взяли участь 612 спортсменів: 173 дівчини і 439 юнаків, які визначали кращих у 8 жіночих і 9 чоловічих вагових категоріях. Окрім цього, у рамках першості розіграли нагороди традиційного відкритого турніру «Кубок Закарпаття», де в 2021 році взяли участь представники Молдови, Нідерландів, Румунії, Угорщини та України.

 

07.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах