Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Традиційний обласний турнір з мотокросу «Кубок Донбасу» у Добропіллі

3 жовтня в місті Добропілля відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з мотокросу «Кубок Донбасу», який зібрав 82 мотокросмени з восьми областей України.
 
Учасників змагань привітали почесні гості заходу: народний депутат України Андрій Аксьонов; заступник Добропільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексій Галицький; виконуюча обов’язки директора обласного Центру фізкультурно-оздоровчої роботи, куратор з неолімпійських видів спорту в Донецькій області Тетяна Малієва; президент Федерації мотоспорту Донецької області Валерій Доценко; президент Федерації мотоциклетного спорту м. Добропілля Сергій Пузанов.
 
За традицією, на початку жовтня у Добропіллі щорічно організовують відкриті змагання з мотоциклетного спорту. Цього року спортсмени змагалися у класах: 50 см3, 65 см3, 85 см3, «Пітбайк», «АМХ1», «АМХ2», клас «Мотоцикли з коляскою», «OPEN» та «Ветерани».
 
Переможців та призерів змагань в особистому заліку нагороджено грамотами, медалями та кубками організаторів змагань, а також подарунками від спонсорів.
 
 
07.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах