Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті України серед борчинь U23 збірна Донеччини здобула 5 нагород

З 29 вересня по 2 жовтня в Києві на базі у Конча-Заспі відбувся чемпіонат України з боротьби вільної серед жінок до 23 років, за підсумками якого в активі представниць Донецької області виявилося п’ять медалей: 2 золоті та 3 срібні.

Звання чемпіонки України у ваговій категорії 50 кг виборола Тетяна Профатілова (Бахмут/Торецьк), випускниця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, спортсменка Школи вищої спортивної майстерності (тренер Григорій Шепелєв).

У ваговій категорії 65 кг борчині Донеччини піднялися на дві сходинки п’єдесталу пошани. Ще одна випускниця ДОСФКСП ім. С.Бубки, спортсменка ШВСМ Катерина Зелених (Бахмут, тренери Максим та Андрій Єфремови) здобула «золото», а срібною призеркою стала учениця коледжу ім. С.Бубки Галина Олексіївська (Торецьк/Бахмут, тренери Людмила Скляренко, Тетяна Богданова).

Також «срібло» здобули: у ваговій категорії 59 кг – Лоліта Волошина, спортсменка ШВСМ (Слов'янськ, тренери Олександр Веремієнко, Сергій Слєпушкін), у категорії 68 кг – Євгенія Сєдих, учениця ДОСФКСП ім. С.Бубки, спортсменка ШВСМ (Бахмут, тренери Максим та Андрій Єфремови).

 

  

07.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах