Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці стартувала міська спартакіада серед професійних ліцеїв і технікумів

25 лютого Костянтинівський професійний будівельний ліцей № 39 радо відкрив свої двері для учнівської та студентської молоді міста. Приводом для цього стали відкриття міської Спартакіади серед профліцеїв і технікумів та фестиваль з черлідингу «Енерджі», який був ініційований вперше серед СУЗів.

Спортивні заходи були проведені в рамках Регіональної обласної програми «Молодь і сім’я Донеччини» на 2013-2017 роки, міської програми «Розвиток фізичної культури і спорту» на 2012-2016 роки.

Організаторами змагань виступили міський комітет з фізичної культури і спорту, центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ у справах сім’ї та молоді, міська громадська організація «Молоді регіони».

Спартакіада ​​проводиться протягом року і включає в себе 5 видів спорту: волейбол, міні-футбол, легкоатлетична естафета, настільний теніс і баскетбол. Традиційно Спартакіаду відкривали змагання з волейболу.

Зі словами привітання до молоді міста звернулися секретар міської ради Юрій Розумний, представники спорткомітету та відділу у справах сім’ї та молоді.

Учасниками змагань стали 5 навчальних закладів Костянтинівки та Костянтинівського району: медичне училище, вище професійне училище № 113, Костянтинівський технікум Луганського Національного аграрного інституту, професійний будівельний ліцей № 39 та індустріальний технікум, які підтримували 4 команди з черлідингу. Прекрасно підготовлені танцювальні програми (чир-данс) різноманітних стилів з ​​використанням певного інвентарю (помпонів), синхронність, яскрава «уніформа» викликали безліч позитивних емоцій і заряджали гравців і вболівальників ще більшою енергією.

 
27.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах