Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні велосипедисти Донеччини здобули низку нагород на чемпіонаті України в Миколаєві

З 30 вересня по 3 жовтня в місті Миколаїв відбувся чемпіонат України з велоспорту на шосе в неолімпійських видах програми у вікових категоріях юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата, за підсумками якого спортсмени Донецької області стали володарями нагород різного ґатунку.

Наш регіон представили вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» міста Маріуполь.

Даніель Беліч, учень КЗ «ДОСФКСП ім. С. Бубки» (тренер Олександр Геращенко), здобув «золото» у гонці критеріум серед юнаків 2005-2006 років народження.

У парній гонці на 5 км серед молодших дівчат 2007-2008 років народження срібними призерками з часом 8 хвилин 49 секунд стали Аліна Тимошенко (КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь, тренер Ірина Сівакова) і Катерина Кот (КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь, тренер Володимир Касьянов). Окрім цього, Катерина Кот піднялася на третю сходинку п’єдесталу пошани в гонці критеріум на 20 км.

Наймолодша учасниця чемпіонату України від Донеччини, 12-річна Марина Тимченко (ОСДЮСШОР, м. Лиман, тренер Анна Чувилко) серед дівчат 2007-2008 рр. н. виборола «бронзу» у груповій гонці на 12 кіл з вибуттям та була п’ятою в гонці критеріум на 20 км.

Серед молодших юнаків за підсумками змагань у парній гонці на 10 км третіми з результатом 16 хв. 56 сек. стали Денис Черник (ОСДЮСШОР, м. Лиман, тренер Анна Чувилко) та Михайло Дьяконов (ОСДЮСШОР, м. Маріуполь, тренер Ірина Сівакова). Ще одну «бронзу» Денис Черник виборов у гонці-критеріум на 30 кіл (30 км), а в груповій гонці з вибуттям посів 4 місце.

Не вдалося зачепитися за нагороди Єлизаветі Дзіман та Ірині Чурзіній (обидві – ОСДЮСШОР м. Лиман) у парній гонці на 10 км серед дівчат: вони фінішували п’ятими з часом 18 хвилин, а результат переможниць із Миколаївської області склав 17 хв. 18 сек.

 
 
 
04.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах