Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кубок «Колосу» з міні-футболу – у команди «Хрестище» Святогірської громади

3 жовтня на стадіоні імені Юрія Скиданова в місті Слов’янськ відбулись фінальні змагання першості Громадської організації «Краматорська місцева організація» ВФСТ Колос» з міні-футболу серед сільських, селищних та міських територіальних громад на майданчиках зі штучним покриттям.
 
Змагання тривали з серпня по жовтень з виїздами до територіальних громад. За звання кращих змагалися шість збірних команд: Новодонецької, Іллінівської, Слов’янської, Миколаївської, Святогірської, Черкаської територіальних громад.
 
Відзначимо, що під час кожного матчу на полі вирували справжні футбольні пристрасті, де було місце і емоціям, і цікавим комбінаціям, і волі до перемоги. 
 
За підсумками зіграних матчів кращими стала команда «Хрестище» Святогірської ТГ, друге місце посіла команда «Билбасівка» Слов’янської ТГ,  а третє – команда Черкаської ТГ. 
 
Кращим гравцем першості визнано Руслана Сергієнка (Святогірська ТГ). Кращий нападник – Віталій Сукманов (Святогірська ТГ), кращий захисник – Ігор Башкатов (Черкаська ТГ), кращий воротар – Андрій Лисаков (Слов’янська ТГ). Кращим арбітром першості визнано Дмитра Башкірова. Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками.
 
ГО «Краматорська МО ВФСТ «Колос» висловила подяку ГС «Асоціація футболу Донецької області», керівництву територіальних громад, відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Краматорської райдержадміністрації за співпрацю, порозуміння, надання спортивних баз для проведення змагань, допомогу в придбанні грамот і медалей. 
 
 
04.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах