Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ДРЦ «Інваспорт» провів зустріч з вихованцями Слов’янської школи-інтернату

30 вересня у Слов’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №23 відбувся агітаційний захід з метою розвитку та популяризації видів спорту в Донецькій області.
 
Начальник центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко звернувся до учнів, батьків, вчителів школи та розповів про види спорту серед спортсменів з порушеннями зору, які розвиваються у Донецькій області. У своїй розповіді він детально роз’яснив перспективи розвитку дітей у сфері спорту та згадав видатних спортсменів минулого та сучасності, в тому числі вихованців цієї школи.
 
Саме один з таких спортсменів завітав до інтернату, щоб розповісти дітям про свій спортивний шлях. Олександр Мащенко – заслужений майстер спорту України з плавання, володар 9 медалей Паралімпійських ігор, голова Донецького обласного осередку спортивної Федерації незрячих України. Він пригадав, що заняття спортом розпочав у доволі зрілому віці, не маючи при цьому надприродного таланту. Але кропітка праця та наполегливість дозволили йому досягти значних результатів. Тому чим раніше діти почнуть тренуватися, тим більше шансів стати чемпіонами.
 
Протягом заходу на екрані демонстрували презентацію видів спорту та відеофрагменти змагань. 
 
 
 
 
 
 
 
01.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах