Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чат з чемпіонами в рамках проєкту #OlympicLab в Краматорську

30 вересня Відділення НОК України в Донецькій області спільно з обласним відділенням КФВС МОН України реалізувало напрямок «Чат з чемпіонами та навички лідерства» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу для дітей та молоді #OlympicLab, який впроваджуються Національним олімпійським комітетом України.
 
На запрошення керівництва закладу загальної середньої освіти № 12 ім. Степана Чубенка Краматорської міської ради до учнів п’ятих класів завітали представники Відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація карате» в Донецькій області та регіонального осередку НОК України.
 
Зустріч розпочалась з перегляду відеофільму про олімпійські досягнення представників Донеччини, починаючи з 1956 року та по теперішній час. Заслужений тренер України Ігор Шалаумов познайомив учнів з видом спорту «карате», з його історією та філософією. Бронзова призерка чемпіонату світу з карате JKS Гелена Пархоменко розповіла про свої досягнення на міжнародній спортивній арені, поділилась власним досвідом, як досягати мети.
 
Численні запитання до чемпіонів, розповідь про їх спортивний шлях, високі досягнення сприяли збагаченню знаннями учасників зустрічі щодо історії олімпійського руху, видів спорту та заохотили жити за олімпійськими цінностями. 
 
З метою впровадження олімпійської освіти до бібліотеки навчального закладу передано комплект спеціалізованої літератури від Національного олімпійського комітету України.
 
По завершенню відбулась фотосесія, бажаючі отримали автографи, а всі учні були відзначені подарунками від НОК України та регіонального відділення.
 
 
01.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах