Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Мангушській громаді провели другий командний турнір з дзюдо пам’яті Василя Килимника

26 вересня в селищі Ялта за підтримки Мангушського селищного голови Володимира Караберова відбувся ІІ Відкритий командний турнір з дзюдо пам’яті майстра спорту, тренера Василя Килимника.

Перед початком змагань вихованці Василя Даниловича, учні ДЮСШ «Колос», пройшли коло пошани з портретом наставника. З привітальним словом, побажаннями гарних виступів і нових перемог до спортсменів звернулися староста селища Ялта, сіл Юріївка та Азовське Сергій Спахі, головний суддя змагань, тренер з дзюдо ДЮСШ «Колос» Олександр Ковура,  дружина тренера Василя Килимника Людмила.

У турнірі, що також приурочили до Дня селища Ялта, взяли участь команди: ДЮСШ «Колос» Мангушської селищної ради, Нікольської ДЮСШ, селища Велика Новосілка, а також КДЮСШ «Атлетик» міста Маріуполь.

Переможців у кожній ваговій категорії нагородили грамотами, медалями та пам’ятними подарунками. У командному заліку перше місце посіли дзюдоїсти ДЮСШ «Колос», друге – Нікольської ДЮСШ, третє – КДЮСШ «Атлетик».

Наприкінці турніру за спеціальний приз боролися мешканці смт Ялта: перше коло було серед дітей та юнаків до 18 років, друге – серед дорослих чоловіків.

 

30.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах