Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День здоров’я та спорту в маріупольському коледжі

27 вересня у відокремленому структурному підрозділі «Маріупольський фаховий коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського» відбулось улюблене фізкультурне свято всіх першокурсників – «День здоров’я та спорту», яке за традицією організували члени ГО «ФСК «Максимум».

«День здоров’я та спорту» – це завжди веселий, активний захід, в якому беруть активну участь не тільки студенти та викладачі, а й батьки студентів. З вітальними словами до присутніх звернувся представник управління молоді та спорту Маріупольської міської ради Олександр Васютич, який презентував коледжу пам’ятні та спортивні подарунки.

Під час заходу юнаки та дівчата грали у волейбол, змагалися в естафетах, спортивних та інтелектуальних конкурсах, говорили про складові здоров’я, заняття спортом і фізичною культурою, про олімпійські та загальнолюдські цінності, спілкувалися у невимушеній обстановці – проводили свій час з користю для здоров’я та з радістю для душі. І ніхто не залишився без призів та нагород.

Заходи такого формату привертають увагу до охорони здоров’я і спорту, популяризують здоровий спосіб життя серед молоді. Адже здоров’я – це дар, і його треба берегти та примножувати.

30.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах