Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський тиждень учнів Маріупольського ВМПУ

Традиційно на початку нового навчального року в Маріупольському вищому металургійному професійному училищі проведено Олімпійський тиждень, в рамках якого організовано чимало спортивних заходів. 
 
Здобувачі освіти мали нагоду випробувати власні сили у декількох видах спорту. Кубок МВМПУ з футболу – серед учнів старших курсів. Олімпійський квест, змагання з парної акробатики – серед учнів другого курсу. Змагання з волейболу – між збірною командою другого курсу та збірною командою учнів, що мешкають у гуртожитку. 
 
Здобувачі освіти першого курсу спробували свої сили в армспорті та стрільбі з лука. Майстер-клас з армспорту провели випускники, кандидати в майстри спорту України з армспорту Віктор Мазний, Ігор Соломатін, Олексій Лисенко. Майстер-клас зі стрільби з лука провела викладач Ольга Беспалова, кандидат в майстри спорту України зі стрільби з лука.
 
Олімпійській тиждень в училищі проведено з метою популяризації серед учнів здорового способу життя та залучення молоді до активних занять спортом.
 
Заходи організували та провели: керівник фізичного виховання Олена Єретікова, викладачі Ірина Тохтарь і Валерія Рабовська.
 
 
 
 
29.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах