Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна Донеччини гідно виступила на Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців та посадовців місцевого самоврядування

До числа кращих увійшла команда Донецької області на фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, що відбулися з 21 по 25 вересня в Чорноморську.

У загальнокомандному заліку серед 17 регіонів, який складався за підсумками виступів у 5 видах спорту – волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах і шашках – Донеччина посіла 4 сходинку, маючи 284 очка в активі. Це всього на 13 залікових пунктів менше, ніж у бронзових призерів зі Львівщини, та на 3 очка більше, ніж у збірної Івано-Франківщини, яка стала п’ятою. Перемогу святкували представники Хмельниччини (347 очок), а «срібло» поїхало до Полтавщини (312 очок).

Найуспішнішим видом спорту для Донецької області виявилися шашки. Друге місце в особистому заліку серед чоловіків посів головний спеціаліст відділу інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради Сергій Кірсанов. Також на другу сходинку – вже за підсумками командних змагань – він піднявся разом із головним спеціалістом відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян управління соціального захисту населення Маріупольської райдержадміністрації Олександрою Самко (у особистих змаганнях серед жінок вона була сьомою).

У обох ігрових видах спорту – волейболі та футзалі – команди Донеччини опинилися на шостих сходинках. Волейболісти у своїй групі перемогли представників Києва, а також збірну Черкащини (майбутніх чемпіонів), поступилися Сумщині, а в плей-офф були сильнішими за Тернопільщину, програли Хмельниччині та Житомирщині. Футзалісти у своїй групі зіграли внічию з командами Одещини та Львівщини, розгромили Черкащину, а в плей-офф виявилися кращими за представників Рівненщини, поступилися Полтавщині та Львівщині.

Сьому позицію для нашого регіону в командних змаганнях з тенісу настільного забезпечили начальник служби у справах дітей Святогірської міської ради Олександр Пушкаревський (також 7 місце серед чоловіків) та заступник начальника управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації Олена Гімішлі (9 місце серед жінок).

Восьмою в жіночих шахових змаганнях стала начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Донецькій області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Віра Свиридова.

Відзначимо, що загалом до складу збірної Донеччини увійшли 22 особи: працівники департаменту фінансів, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації, Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Головного управління статистики у Донецькій області, Донецького окружного адміністративного суду, Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Донецької області, Волноваської та Маріупольської райдержадміністрацій, Бахмутської, Добропільської, Маріупольської та Святогірської міських рад, Волноваської міської військово-цивільної адміністрації, Великоновосілківської, Мангушської та Черкаської селищних рад. Представники команди – працівники відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій та Іван Костянецький.

 
 
 
 
 
 
 
27.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах