Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


КПНЗ «Міська КДЮСШ» Слов’янська святкує 60-й день народження

Комунальному позашкільному навчальному закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» - 60 років! Школа продовжує примножувати спортивну славу міста, Донецької області, України і виховує молодь здоровою, сильною та витривалою. 
 
Свято на честь 60-річчя спортивної школи відбулося 24 вересня у Слов’янській школі мистецтв. Серед почесних гостей – керівник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро Подопригора, заступник командира військової частини 3035 Національної Гвардії України Геннадій Куций, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Міщенко. 
 
На честь ювілею колектив КПНЗ «Міська КДЮСШ» відзначений Подякою управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. 
 
Заступник голови обласного відділення НОК України Дмитро Подопригора вручив Почесні грамоти кращим тренерам та передав дитячо-юнацькій спортивній школі прапор Національного олімпійського комітету, щоб надихав учнів та тренерів на нові спортивні досягнення.
 
На святковому заході директор КПНЗ «Міська КДЮСШ» Інна Панченко відзначила всіх працівників закладу а також кращих учнів та вручила їм пам’ятні сувеніри.
 
 
Довідка
Дитячо-юнацька спортивна школа заснована в 1961 році при комбінаті «Хімпром» на базі стадіону «Хімік» (стадіон ім. Юрія Скиданова). На той час ДЮСШ була структурним підрозділом стадіону і мала два відділення (футбол та легка атлетика). 
На початку 1962 року ДЮСШ стала самостійною структурою, а її першим директором призначено Івана Гайворонського. У той час в ДЮСШ було відкрито ще й відділення вільної боротьби.
У 2004 році ДЮСШ була передана до комунальної власності громади Слов’янська, і вона зареєстрована як «Комунальний позашкільний навчальний заклад «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа». 
Понад 550 юних мешканці громади тренуються в КПНЗ «Міська КДЮСШ». Спортивна школа має шість відділень: легка атлетика, боротьба вільна, футбол, бокс, дзюдо, плавання.
27.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах