Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ прийняв восьмий відкритий чемпіонат Донецької області з кросмінтону

Спортсмени різних вікових категорій – від дітей до ветеранів – стали учасниками восьмого відкритого чемпіонату Донецької області з кросмінтону, що відбувся в парку «Сад Бернацького» у Краматорську.

У категорії діти до 12 років звання чемпіонки виборола Марія Кривих зі Слов’янська, на другому місці – Трохим Карпунін (Краматорськ), на третьому – Максим Пугачов (Слов’янськ).

Змагання серед жінок (категорія WS) виграла Людмила Клименчук (Слов’янськ), яка виявилася сильнішою за Марію Карпуніну (Краматорськ). Фінальна зустріч завершилася з рахунком 2:1 (16:3; 17:19; 17:15). Третє місце розділили Наталія Супрун і Ганна Філатова (обидві – Краматорськ).

У вирішальному матчі категорії Open Сергій Дерев’янко (Донецьк) переміг Володимира Михайлова (Слов’янськ) – 2:0 (16:8; 16:12). Бронзові призери – Данило Березовський і Олексій Ошурко (обидва – Краматорськ).

Фінал серед чоловіків старше 40 (MS O40) завершився перемогою Артема Тимофєєва (Краматорськ) над Валентином Яценком (Тернопіль) – 2:0 (16:8; 16:12). На третьому місці – Сергій Гончаров і Олег Кубар (обидва – Краматорськ).

Серед юніорів до 18 років (OS U18) усі призові місця посіли представники Слов’янська: перше – Марія Пугачова, друге – Дмитро Фурсов, третє – Олександр Рослик і Данило Ковтушенко.

За підсумками змагань у відкритій парній категорії «золото» здобули Олексій Ошурко та Олег Кубар, які з рахунком 2:1 (16:7; 15:17; 16:7) переграли Данила Березовського і Бабура Садуллаєва. «Бронзу» отримали Дмитро та Ігор Коткови, Олег Кузьміних і Павло Мелещенко.

У змішаній парній категорії Володимир Михайлов і Людмила Клименчук виграли у Валентина Яценка та Марії Карпуніної – 2:1 (16:13; 14:16; 16:5). Третє місце посіли Сергій Гончаров і Наталія Супрун, Артем та Юлія Тимофєєви.

Таким чином, спортсмени зі Слов’янська отримали 5 золотих, 3 срібних і 3 бронзових медалі, у активі Краматорська – 3 золотих, 4 срібних і 12 бронзових нагород. Два «срібла» поїхали до Тернополя, по одній «бронзі» – до Кропивницького та Харкова. Відзначимо, що змагання відбулися за підтримки Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
 
 
24.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах