Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок #BeActive у Миколаївській громаді з призерками Токіо-2020

22 вересня на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Енергетик» регіональним відділенням НОК України спільно з обласною федерацією синхронного плавання проведено захід для дітей Миколаївської територіальної громади в рамках Всеукраїнського проєкту «Олімпійський урок #BeActive».

У гості до школярів завітали провідні спортсменки України з синхронного плавання: Марта Федіна, Аліна Шинкаренко, Єлизавета Яхно – бронзові призерки Ігор XXXII Олімпіади, що пройшли влітку 2021 року в Токіо, а також чемпіонка світу Вероніка Гришко. Заслужений тренер України, член виконкому Відділення Ірина Гребеннікова представила кожну з дівчат, розповіла про їх досягнення. Спортсменки отримали багато запитань від дітей, яких цікавило усе: чому синхронне плавання стало сенсом їх життя, чим запам’ятались Олімпійські ігри, які плани на майбутнє. Особлива увага школярів була прикута до олімпійських медалей з Токіо.

Як і належить справжньому уроку, теоретичні знання закріпили практикою. У басейні чемпіонки показали чудовий майстер-клас, вразивши чарівністю та грацією. Емоції переповнювали дітей.

Подібні зустрічі з провідними спортсменками країни спрямовані на те, що молодь втілювала у своє повсякденне життя гасло Європейського тижня спорту – «Будь активним (BeActive)». А автографи, фотографії та відео заходу надовго збережуть враження від часу, проведеного з користю та задоволенням.

 
 
 
23.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах