Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Валерія Літвяхова отримала стипендію фонду «Так, я можу!»

Третій рік поспіль Parimatch Foundation Ukraine спільно з Національним комітетом спорту людей з інвалідністю відзначають стипендіями дітей, які професійно займаються в інваспорті та ставлять за мету участь у престижних змаганнях, зокрема Паралімпійських іграх.

20 вересня відбувся урочистий захід, на якому відзначили 30 хлопців і дівчат віком від 11 до 17 років – представників 12 регіонів України. 20 з них мають порушення опорно-рухового апарату, 6 – порушення зору, 3 – порушення слуху, 1 – порушення розумового та фізичного розвитку. Попри діагнози, спортсмени досягають успіхів у гандболі, легкій атлетиці, лижних перегонах та біатлоні, плаванні, спортивному орієнтуванні, тенісі настільному.

До переліку стипендіатів потрапила легкоатлетка з Вугледару Валерія Літвяхова – член резервного складу національної збірної команди України серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, багаторазова чемпіонка України з бігу на 60, 100, 200 та 400 метрів.

Стипендія є складовою комплексної програми фонду «Так, я можу!», має розмір 5000 грн на місяць і виплачуватиметься протягом року. Витрачатимуть її лауреати на спортивну підготовку.

23.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах