Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з баскетболу в Дружківці пам’яті Олександра Підлубного

З 17 по 19 вересня в спортивному комплексі «Грета» міста Дружківка пройшов відкритий турнір з баскетболу серед юнаків 2009 року народження, який присвячено пам’яті директора дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради Олександра Підлубного. 
 
У змаганнях взяли участь юнацькі команди з Добропілля, Дружківки, Краматорська, Мирнограда, Новодонецького та Лозової. 
 
Олександр Іванович Підлубний все життя присвятив спорту – багато років керував дитячо-юнацькою спортивною школою Дружківської міської ради, також працював вчителем фізичної культури, тренером з баскетболу.
 
Беззаперечну перемогу вибороли баскетболісти БК «Восток» з Лозової – чинні чемпіони України. За словами головного тренера команди Володимира Донського, хоча вони й обіграли всіх суперників, але отримали безцінний ігровий досвід і багато інформації для опрацювання. Друге місце посіли однолітки з Мирнограду, а третє місце – юнаки з Краматорська. Дружківська команда під керівництвом тренера-викладача Андрія Опаренка стала четвертою.
 
Під час великих перерв судді провели конкурс середніх кидків, в яких перемогли юнаки з Добропілля, другими стали дружківчани, третіми – лозівчане.
 
Чемпіонів і призерів нагородили кубками та медалями. Всі учасники отримали грамоти та подарунки від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
23.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах