Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшов традиційний велофестиваль «Дружбайк»

18 вересня на площі Молодіжній міста Дружківка вчергове традиційний фестиваль «Дружбайк» зібрав прихильників їзди на велосипеді.
 
Другий у цьому році захід об’єднав усіх небайдужих до велопрогулянок – як дорослих, так і дітей. Їзда на велосипеді приносить велику користь здоров’ю – це довели учасники фестивалю «Дружбайк», тому що велосипед це не лише зручний, а й екологічний вид транспорту.
        
У цей день на площі Молодіжній працювало чимало локацій. Серед них пройшли навчальні змагання «Велолабірінт», під час яких учасники, не порушуючи правил дорожнього руху, відвідували контрольні пункти в зазначеній послідовності. Також працювала локація «Сліпа зона автомобіля», де роз’яснювали небезпеку «сліпої зони» та імітували проїзд на вантажному автомобілі. 
 
Інструктор Товариства Червоного Хреста України провів майстер-клас з навчання мешканців міста навичкам надання першої допомоги.                            
 
Паралельно відбувся семінар – навчання правилам дорожнього руху, під час якого розповідали про автомобіль і принципи його обслуговування. У рамках заходу працювала локація «Мінна небезпека», де розповіли про небезпечні для життя предмети. А ще в заході взяли участь представники «Зоопатруля» з бесідою «Тварина – не іграшка». 
 
Наприкінці заходу пройшов традиційний велопробіг містом, після якого відбулася урочиста частина – нагородження переможців. Призери велофестивалю нагороджені кубками, грамотами та солодкими подарунками.
 
Загальне керівництво з підготовки та проведення змагань здійснив туристичний клуб «Енергія» за підтримки відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради. 
 
 
 
22.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах