Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Представники ЕАА перевірили готовність Донецька до Кубку Європи з багатоборства

23-24 лютого в Донецьк, як місто, що в поточному році прийматиме Кубок Європи з багатоборства, завітали представники Європейської легкоатлетичної асоціації (ЕАА).

Шахтарську столицю відвідала делегація в складі члена ради делегатів Торальфа Нільссона, технічного делегата Эдмунда Гьодде та лідеру проекту Еде Рудковського.

У робочій нараді разом з делегатами ЕАА взяли участь начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, представники федерації легкої атлетики України на чолі з президентом Ігорем Гоцулом, місцевий організаційний комітет під керівництвом директора Вячеслава Кота, віце-президент федерації легкої атлетики Донецької області Тетяна Клевакіна, головний інженер РСК «Олімпійський» Олександр Ізотов.

У ході наради представники ЕАА надали рекомендації стосовно успішного вирішення питань, що пов’язані з підготовкою та проведенням в Донецьку Кубку Європи з багатоборства. Делегати ознайомились зі спортивними базами, на яких відбудуться змагання, з умовами організації розташування, харчування, проведення церемоній відкриття та закриття змагань тощо.

Нагадаємо, Кубок Європи з легкоатлетичного багатоборства (І та ІІ ліги) пройде в Донецьку на РСК «Олімпійський» 5-6 липня поточного року. За попередніми даними, у змаганнях візьмуть участь 128 багатоборців більш ніж з 25 країн континенту.

 
25.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах