Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський куточок з’явився в бібліотеці імені Лесі Українки міста Маріуполь

У Донецькій області тривають заходи в рамках Олімпійського тижня, що спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

20 вересня представники регіонального відділення НОК України завітали до публічної бібліотеки Маріупольської міської ради ім. Лесі Українки, яку очолює Людмила Челюбєєва. Просвітницький заклад був заснований у жовтні 1949 року і з перших днів носить ім’я видатної української письменниці.

Постійними відвідувачами читальних залів є учні Маріупольського міського технологічного ліцею. Напередодні вони брали участь в Олімпійському уроці й долучилися до офіційного відкриття Олімпійського куточку в бібліотеці.

Книжковий фонд поповнився різноманітними енциклопедіями з олімпійських видів спорту, буклетами та спеціалізованою літературою з історії Олімпійських ігор. Представлена експозиція дозволить поширювати знання з історії розвитку олімпійського руху, олімпійських ідеалів і цінностей, сприяти формуванню у дітей, юнацтва й молоді навичок і культури здорового способу життя, спонукати їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

 

 
22.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах