Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донеччини отримали «золото» і «бронзу» на Кубку світу в Будапешті

За підсумками виступу спортсменів Донецької області на Кубку світу з кікбоксингу WAKO, що 16-19 вересня відбувся в столиці Угорщині Будапешті, скарбничка регіону та України поповнилася двома нагородами.

Вихованець Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Данило Ульянов із міста Торецьк здобув «золото» за підсумками змагань вагової категорії 60 кг у розділі лоу-кік серед юніорів. Спочатку він довів свою перевагу над португальцем Педру Сантушем, а у фіналі переміг поляка Матеуша Грзешкува.

Уляна Міщенко з міста Маріуполь, поступившись представниці Північної Македонії Міа Тодоровій, стала бронзовою призеркою жіночих змагань вагової категорії 65 кг у розділі лоу-кік.

Ще один представник Донеччини Закаріа Джалілов із Костянтинівки посів 5 місце на чоловічих змаганнях вагової категорії 67 кг у розділі фул-контакт.

Особистий тренер Ульянова та Міщенко – Віталій Лі. Джалілов є вихованцем Дениса Харькіна та Віталія Лі.

Відзначимо, що 26-й розіграш традиційного турніру Hungarian Kickboxing World Cup було відкладено майже на півтора роки через світову пандемію – таким чином, Кубок світу в Будапешті виявився першим масштабним стартом для світової спільноти WAKO з березня 2020-го. Усього змагання зібрали 3040 учасників з 45 країн, і збірна України, маючи в активі 205 медалей (65 золотих, 64 срібні та 76 бронзових), стала другою в командному заліку після Угорщини.

Найближчим часом Уляна Міщенко готуватиметься до чемпіонату світу, що заплановано провести 14-24 жовтня в Італії. Новим випробуванням для Данила Ульянова має стати юніорський чемпіонат Європи, запланований у Чорногорії на 5-14 листопада.

 
 
22.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах