Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшли змагання з тенісу настільного

17 вересня в спортивному комплексі «Грета» міста Дружківка відбувся турнір з тенісу настільного, присвячений 240-й річниці міста. 
 
У змаганнях взяли участь 16 осіб різного віку та статі: ветерани, учні старших класів Дружківської гімназії «Інтелект», студенти відокремленого структурного підрозділу Дружківський фаховий коледж Донбаської державної машинобудівної академії (ДФК ДДМА), студенти та співробітники відокремленого структурного підрозділу Дружківський житлово-комунальний фаховий коледж Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДЖ КФК ДонНАБА). 
 
З вітальним словом до присутніх звернувся голова Дружківської міської організації ветеранів України Леонід Захватов, в якому розповів про славні традиції дружківського спорту. 
 
Усіх учасників турніру розподілили на чотири групи, і після недовгої розминки розпочались змагання – кожен у своїй групі. Ігри були дійсно видовищними. До чвертьфіналу увійшли по два учасники з групи. 
 
У півфіналі турніру серед молоді Микита Пророков з рахунком 2:1 переміг досвідченого гравця Віктора Саламаху, а Владислав Булавін з рахунком 2:0 переграв Олександра Демка (ДЖ КФК ДонНАБА). У фіналі зустрілися давні суперники, однокласники Владислав Булавін і Микита Пророков, які навчаються в 11-А класі Дружківської гімназії «Інтелект». Фінал пройшов у запеклій боротьбі з напруженням емоцій. Перемогу виборов Микита Пророков, другим став Владислав Булавін, а третє місце посів Олександр Демко.
 
За підсумками змагань серед ветеранів абсолютним переможцем став Віктор Саламаха, друге місце посів Олег Братіщенко, третім став Ігор Братіщенко. 
 
Чемпіони та призери нагороджені кубками й грамотами, а усі учасники отримали пам’ятні статуетки.
 
Організаторами змагань виступили Дружківська міська організація ветеранів України; відділ з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради; Дружківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
22.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах