Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку проходять чемпіонати міста з шахів та шашок

У шахово-шашковому клубі «Інтелект» проходять чемпіонати міста з шахів (вища і перша ліги) та шашок.

У турнірі з «російських шашок» лідерство з першого і до останнього туру захопив багаторазовий чемпіон міста кандидат у майстри спорту Анатолій Димитров, який і став переможцем. За друге місце боролися три спортсмени. У підсумку А. Чорний і П. Сталевий набрали однакову кількість очок і лише перемога А. Чорного проти основного суперника вивела його на друге місце. Призери змагань були нагороджені грамотами та медалями відділу з питань фізичної культури і спорту Харцизької міської ради.

У фіналі 53-го чемпіонату Харцизька (вища ліга) з шахів було зіграно шість турів. Лідирує майстер спорту Руслан Гнечко, який набрав 6 очок з 6-ти, п’ять з п’яти набрав Серафим Олійник (переможець минулого чемпіонату). Третім йде кандидат у майстри спорту Олександр Фролов (неодноразовий переможець чемпіонату міста), у якого чотири очка з чотирьох.

Лідерство в першій лізі утримує А. Дикарьов – 5,5 із 6-ти. Боротьба за друге місце розгорілася дуже серйозна: відразу чотири шахісти мають однаковий результат – чотири з шести. Змагання проводяться до кінця березня.

 
25.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах