Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області зі скандинавської ходьби – вперше у Покровську

18 вересня вперше у місті Покровськ відбувся відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивного туризму (скандинавська ходьба).
 
Змагання проведено у парку «Ювілейний» на сертифікованій трасі, що була облаштована за підтримки Покровської міської ради.  
 
Скандинавська ходьба – це вид спорту, який дуже лояльний до будь-яких умов, віку, фізичної підготовленості та самопочуття.
 
Понад 170 учасників з Костянтинівки, Мирнограда, Покровська, Дніпра, Новомосковська змагались на дистанціях 5 км та 2,5 (діти та люди старшого віку 55+).
 
Загальне керівництво підготовкою і проведенням змагань здійснило управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та відокремлений підрозділ Федерації спортивного туризму України «Донецька обласна федерація спортивного туризму». Безпосередній організатор змагань – Тетяна Назарова, член Федерації і методист Першої української школи скандинавської ходьби, срібна призерка етапу Кубку світу зі скандинавської ходьби.
 
На заході були присутні почесні гості: Покровський міський голова Руслан  Требушкін, спеціаліст Благодійного фонду «Надія» Ірина Конишева, декан факультету машинобудування, електроінженерії та хімічних технологій ДонНТУ Андрій Сурженко. 
 
21.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах