Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донецької області – переможці та призери національних змагань у Чернівцях

Перший в історії Чернівецької області фінал Кубку України з триатлону та чемпіонат України з естафети мікст з триатлону серед молоді, що відбувся 15-19 вересня 2021 року, виявився багатим на нагороди для спортсменів Донеччини, вихованців Школи вищої спортивної майстерності та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки.

У змаганнях фіналу Кубку України серед жінок найвища сходинка п’єдесталу пошани підкорилася Маргариті Криловій. На другому і третьому місцях – представниці Дніпропетровщини Карина Євтушенко та Марія Ага, а на четвертому місці – ще одна атлетка з Донеччини Вероніка Горобець.

Серед чоловіків на другу сходинку п’єдесталу піднявся спортсмен ШВСМ Донецької області Іван Меньшиков, компанію призерів йому склали також суперники з Дніпра: перший – Дмитро Маляр, третій – Олексій Астаф’єв. Представники Донеччини Мирон Бойко, Максим Стародубцев та Іван Шевченко посіли з 5 по 7 місця відповідно.

Фінал Кубку України серед дівчат Олександра Заровна завершила другою, а на змаганнях серед юнаків Іван Ткаченко був четвертим.

За підсумками чемпіонату України з естафет серед молоді перемогу святкувала команда Донецької області, до складу якої увійшли Вероніка Горобець, Мирон Бойко, Олександра Заровна та Іван Шевченко.

Триатлетів Донеччини підготували до змагань заслужений тренер України Георгій Драгулян та тренер-викладач Ольга Драгулян.

 
 
20.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах