Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську відбувся обласний турнір з черліденгу до Дня фізичної культури і спорту

11 вересня в актовій залі Палацу культури «ШУ «Покровське» пройшов відкритий обласний турнір з черліденгу «Donbass Open», присвячений Дню фізичної культури і спорту.
 
Взяти участь у святі краси та грації прибули близько 120 черлідерів: СК «Dance4Life» (м. Білицьке), СК «Файт» (м. Родинське), СК «Айсберг» (м. Краматорськ), СК «Альтаїр» (м. Покровськ), СК «ЧерГолд» (м. Дніпро), СК «Бригада» (м. Павлоград).
 
Привітали учасників змагань почесні гості заходу: начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка; виконуюча обов’язки директора обласного Центру фізкультурно-оздоровчої роботи, куратор з неолімпійських видів спорту в Донецькій області Тетяна Малієва; директор дитячо-юнацької спортивної школи м. Покровська Ігор Юркін.
 
За плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту в Донецькій області Почесною грамотою управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації нагороджено керівника Донецького обласного відокремленого підрозділу «Всеукраїнська федерація черліденгу груп підтримки спортивних команд» Наталію Коновалюк (м. Покровськ).
 
Подяку управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток черліденгу в Донецькій області та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту вручено тренеру Яні Шаталовій (м. Білицьке).
 
 
Протягом дня спортсмени різних вікових категорій демонстрували свою майстерність у різних видах програм.
 
Переможці та призери особистих і командних змагань нагороджені грамотами, медалями і кубками управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецького обласного відокремленого підрозділу «Всеукраїнська федерація черліденгу груп підтримки спортивних команд».
 
Вже наступного місяця черлідери змагатимуться у Кубку Донецької області, який стане відбірковим на Кубок України-2021.
 
17.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах