Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Мар’їнська ДЮСШ відсвяткувала 50-річний ювілей

11 вересня в Мар’їнській дитячо-юнацькій спортивній школі пройшов спортивний захід, присвячений 50-річному ювілею з дня заснування школи та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. 
 
Історія школи – це життя відданих своїй справі людей. Своїми досягненнями, натхненною працею вони прославляють нашу Мар’їнську громаду, роблячи вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в країні. За всю історію існування з 1971 року дитячо-юнацької спортивної школи понад сотні спортсменів отримали спортивні розряди, юнаки та дівчата ставали учасниками та призерами чемпіонатів України, Європи та світу. 
 
З визначною ювілейною датою вихованців і тренерів-викладачів Мар’їнської ДЮСШ привітала заступник керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Тетяна Збицька. За високий професіоналізм, високі досягнення, відданість справі, вагомий внесок у популяризацію спорту відзнаками Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації та Мар’їнської дитячо-юнацької спортивної школи нагороджені молоді спортсмени, тренери-викладачі, а також ветерани спорту, які свого часу були вихованцями Мар’їнської ДЮСШ.
 
Видовищною окрасою урочистого заходу стали показові виступи спортсменів з відділень боксу, карате, кікбоксингу, греко-римської боротьби. Також присутні мали нагоду повболівати за команди на змаганнях з волейболу та футзалу.
 
Надзвичайно приємно усвідомлювати, що сучасна молодь все більше і більше захоплюється активним заняттям спортом, а здоровий спосіб життя стає дедалі популярнішим. 
 
Вітаємо усіх причетних до ювілею школи! Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості, нових досягнень і високих результатів!
 
16.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах