Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-масові заходи в Костянтинівській громаді до Дня фізичної культури і спорту

11 вересня в Костянтинівській міській територіальній громаді відбулась низка спортивно-масових заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 
 
На спортивному майданчику зі штучним покриттям в місті Костянтинівка пройшов турнір з міні-футболу серед дитячих команд. Дві кращі команди отримали футбольні м’ячі, а грамотами відзначено команди і кращих гравців – воротаря, захисника і нападника. Організатор турніру – Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління культури, молоді та спорту.
 
У спортивному клубі «Кругозір» розпочалась особиста першість з шашок серед дітей. Переможці будуть визначені у фінальному етапі. Організатор змагань – Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
В селищі Новодмитрівка відбувся футбольний турнір за участю п’яти команд: двох збірних команд учнів шкіл міста Костянтинівка, команда селища Молочарка і двох команд селища Новодмитрівка (старша і молодша групи). У фіналі зіграли збірна команда Костянтинівки і команди старшої групи Новодмитрівки. Гра завершилась внічию – 1:1, а у серії пенальті сильнішою стала команда Новодмитрівки.
 
На спортивному майданчику в селі Білокузьминівка пройшли змагання з легкої атлетики (біг 100 м та стрибки у довжину), підняття гирі, волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шашок та шахів. Перше місце за кількістю перемог посіли спортсмени с. Білокузьминівка, друге місце – с. Маркове, третє місце – м. Костянтинівка. Спортивне свято відбулося за підтримки ГО ВФСТ «Колос» та управління культури, молоді та спорту.
 
15.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах