Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Авдіївці відзначили свято сили, краси, здоров’я, гармонії

10 вересня на стадіоні міста Авдіївка відзначили День фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я, гармонії.
 
Спорт – невід’ємна складова людського життя. Для когось – це професія, для когось – спосіб життя, для когось – розвага, але хай там як, спортсмен живе у кожному з нас. Бо спорт – це прагнення бути кращим і досягти більшого. Це азарт, що охоплює при наближенні до мети. Це емоції, які супроводжують кожну перемогу і кожну поразку.
 
Свято спорту розпочалося з товариських зустрічей з міні-футболу, баскетболу, волейболу та тенісу. В іграх взяли участь спортсмени, які є гордістю Авдіївки, – постійні учасники і переможці міських, обласних та всеукраїнських змагань.
 
По завершенню ігор відбулася урочиста церемонія нагородження, в який взяв участь керівник Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш та його заступник Сергій Легенький.
Грамоти і пам’ятні подарунки отримали команди з футболу, баскетболу, волейболу, учасники парного товариського матчу з тенісу, провідні спортсмени, тренери та спеціалісти з фізичного виховання, які прославляють Авдіївку по всій країні та популяризують свій вид спорту.
 
«Хочу привітати усіх вас із цим прийдешнім святом спорту! Бажаю кожному з вас сил, міцного здоров’я і якомога більше перемог, зокрема й над собою! – зазначив очільник міста. – Тішуся з того, наскільки багата Авдіївка талановитою, спортивною молоддю, яка досягає успіхів у спорті». 
 
Колектив «Datura» порадував присутніх яскравим тематичним номером із використанням спортивного інвентарю.
 
Організатором заходу виступив відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області спільно з комунальним закладом «Авдіївський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та комунальним закладом «Міська дитячо-юнацька спортивна школа».
 
15.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах