Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відзначили День фізичної культури і спорту

З 10 по 12 вересня в місті Маріуполь відбулись заходи, присвячені Дню фізичної культури і спорту.    
 
Урочисту частину заходу, що пройшла в парку «Веселка», скали яскрава шоу-програма і нагородження кращих спортсменів, тренерів і функціонерів спорту. 
 
За звітний рік вони стали переможцями і призерами міжнародних змагань, отримали звання заслужених тренерів України, організували іміджеві спортивні проєкти, стали лідерами рейтингу тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Маріуполя.
 
З привітанням до учасників заходу звернувся депутат міської ради, голова постійної комісії з питань культури, освіти, духовного відродження, молоді та спорту Микола Трофименко.
 
Почесним гостем свята став рекордсмен світу, заслужений майстер спорту України, депутат міської ради Олександр Лашин.
 
Після урочистої частини кожен мав нагоду взяти участь у фізичних активностях – зумбі та йозі. Працювала локація «Активний парк», відкрита за програмою Президента України.
 
 
Яскраве фінальне завершення – «Веселі старти» наймолодших вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Переможцям цих змагань вручили перехідний кубок – юним спортсменам КДЮСШ «Прометей».
 
Кількість учасників святкування Дня фізичної культури і спорту в Маріуполі з року в рік зростає. Протягом трьох днів пройшли змагання з баскетболу, шахів, художньої гімнастики, стрільби кульової, легкої атлетики, кікбоксингу, армспорту, боротьби вільної, футболу. 
 
13.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах