Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшли змагання з водного туризму

5 вересня на річці Казенний Торець відбулись традиційні щорічні змагання з водного туризму «Байда 2021» з нагоди святкування 240-ї річниці міста Дружківка та Дня фізичної культури і спорту.
 
Організаторами заходу виступили міський туристичний клуб «Донбас» (президент Олександр Мирний), туристичний клуб «Одисей ДЖКК» (президент Костянтин Бєлашенко), туристичний клуб «Метизник» (президент Віктор Квітко) за підтримки відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради  та Дружківського міського центру  фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»,
 
У змаганнях взяли участь команди з Дружківки: «Шпангоут» ЦДЮТ, «Одисей - студент» ДЖКК, «Одисей - ветеран» ДЖКК, «Метизник» ДЗМВ, ПАО «Веско», «Новачки», а також «Піраньї» з міста Краматорськ.
 
Переможцями змагань стала команда «Одисей - ветеран» ДЖКК (тренер Костянтин Бєлашенко), друге місце посіла команда «Веско» (капітан команди Андрій Амосов), третє місце у команди «Метизник» (капітан команди Віктор Квітко). 
 
Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами, решта – грамотами «За волю до перемоги» та «За активну участь у змаганнях».
 
Змагання пройшли в теплій, дружній атмосфері за підтримки багатьох вболівальників. Свято спорту та здорового способу життя вдалося на славу!
 
 
09.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах