Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кваліфікаційні категорії присвоєно 11 тренерам Донецької області з 10 видів спорту

3 вересня в режимі онлайн відбулося восьме в 2021 році засідання атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів (тренерів-викладачів) для присвоєння кваліфікаційних категорій.

За підсумками розгляду наявних кандидатур присутні на засіданні ухвалили рішення щодо клопотання про присвоєння категорій 11 тренерам з 10 видів спорту.

Так, із вищою кваліфікаційною категорією працюватиме Сергій Гречин (велоспорт).

Першу кваліфікаційну категорію матимуть Володимир Лисенко (регбі), Олег Зеленцов (плавання) і Володимир Туфатулін (бокс).

З другою кваліфікаційною категорією тренуватимуть Ельдар Біналієв (плавання), Андрій Геревенко (скелелазіння), Павло Лепинський (пауерліфтинг), Дмитро Піскарьов (боротьба самбо), Наталія Коновалова (теніс настільний), Оксана Барньова (боротьба вільна), Арменак Айрапетян (боротьба греко-римська).

Таким чином, протягом восьми місяців 2021 року атестовано 110 тренерів.

Відзначимо, що рішенням атестаційної комісії, яка проходить щомісяця, відбувається присвоєння вищої, першої та другої кваліфікаційних категорій. Обов’язковій атестації підлягають тренери штатної команди національних збірних команд України і тренери (тренери-викладачі), які працюють в закладах фізичної культури і спорту незалежно від підпорядкування та форми власності.

 

06.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах